Over ons

Wie is Automatiserings Service Mierlo?


ASMierlo (Automatiserings Service Mierlo) op in 2002. Met een aantal jaren ervaring in de ICT vond hij het een geschikt moment voor de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Inmiddels bestaat ASMierlo uit een team van vier goed opgeleide, gespecialiseerde medewerkers. Vanuit het kantoorpand in het Brabantse dorpje Mierlo biedt asmierlo u een breed pakket aan ICT-oplossingen en -diensten, voor zowel MKB als particulier. Denk hierbij aan het leveren van soft- en hardware van diverse merken. Ook het samenstellen van pc's en servers naar uw wensen behoort tot onze pakket, en nog veel meer op het gebied van ICT.

ASMierlo onderscheidt zich op enkele essentiële punten: een zeer gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, een volledig aanbod in producten en diensten, en zoals veel klanten al hebben ervaren, een meer dan uitstekende service.

De ICT-wereld staat niet stil en verandert razendsnel, met voortdurend nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en producten. Voor een gemiddeld MKB-bedrijf is dat niet bij te houden. Veel bedrijven hebben geen eigen systeembeheer in huis. ASMierlo kan dan de externe partner zijn die het hele ICT-pakket verzorgt voor u, en daarmee heeft u zo één aanspreekpunt voor ál uw ICT binnen uw bedrijf!

Goede service is daarbij vanzelfsprekend. 365 dagen per jaar! Service is een groot begrip voor ons, want de ICT-afhankelijkheid voor de meeste klanten is groot. Voor sommige bedrijven is goedfunctionerende ICT zelfs van levensbelang.

Voor het MKB (organisaties tot ca. 60 werkplekken) is ASMierlo de ideale partner voor alles op het gebied van ICT. ICT is maatwerk. Een standaardoplossing bestaat niet. Ons werk bij ASMierlo begint daarom met een gedegen advies. Daarbij geven we meteen een helder inzicht in alle kosten. We verzorgen het complete traject, van netwerksysteembeheer, onderhoud en serverimplementatie tot en met het inrichten van (thuis)werkplekken en de synchronisatie van het bedrijfsnetwerk met mobiele telefoons. Op het gebied van hardware kunnen we alles leveren en installeren. We kunnen computers samenstellen naar uw wens. We gebruiken uitsluitend componenten van A-kwaliteit.

Bij die configuratie houden we rekening met mogelijkheid van uitbreidingen en upgrades. Als dealers van bijvoorbeeld HP en Dell kunnen we ook kant-en-klare computers leveren. Ook in software kunnen we leveren wat u nodig hebt. We ondersteunen ook Apple, wat in steeds meer branches gebruikt wordt. Het is dus echt “the full package”. En bovendien: de klant is bij ons koning!

Naast de standaard werkwijze via vaste onderhoudscontracten is ASMierlo vooral ook een snelle troubleshooter als de nood hoog is. Is er een keer een storing, dan verhelpen wij die zo snel mogelijk. Meestal dezelfde dag. Soms op locatie, soms op afstand. Vanuit ons kantoorpand in Mierlo kunnen we inloggen op de server van uw bedrijf. Zo kan heel snel een probleem worden geanalyseerd en opgelost. U moet 24/7 op ons kunnen rekenen. Daarmee proberen we ons te onderscheiden: wij werken enorm klantgericht.

Ook voor u als particulier kan ASMierlo als bedrijf wat betekenen. Alles wat wij voor het MKB doen, is ook van toepassing op u. U kunt bij ons een computer samenstellen naar uw wens. Het aansluiten en installeren van internetverbindingen kunnen wij voor u doen, ook het afsluiten van internetabonnementen. Evenals het aanleggen van een netwerk bij u thuis, zodat een gezin met meerdere pc’s en/of laptops bijvoorbeeld printopdrachten op 1 printer kan uitvoeren, of zelfs een internetverbinding delen (óók draadloos). Kortom: wat wij voor MKB doen, doen we ook voor u als particulier!

De allround ICT-dienstverlening van ASMierlo

Anytime, anyplace, anywhere

Blog. Wat wij graag met u delen.

Waarom kiest u voor ASMierlo?

  • Gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding
  • Volledig aanbod in diensten en producten
  • Uitstekende service; 365 dagen per jaar
Lees meer
Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!

Neemt u gerust een kijkje en mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

basic-authentication-voor-exchange-online-(ge)stopt

APR 5, 2022 | ALGEMEEN, OFFICE365

Lees meer