Cloud Telefonie

Cloud Telefonie

Wat is VoIP?

VoIP is een afkorting voor ‘Voice over Internet Protocol’. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze ‘nieuwe’ manier van telefoneren heeft een aantal grote voordelen zoals flexibiliteit en kostenbesparing.

Wat heb je nodig?

Als je wilt bellen via VoIP is een goede internetverbinding een vereiste. Let hierbij vooral op de instellingen van de router zodat deze het telefonieverkeer goed doorlaat en dat er voldoende uploadsnelheid is. Voor het voeren van een telefoongesprek is ongeveer 100 Kb/s download- en uploadsnelheid nodig. Als je twijfelt over je netwerksituatie, laat het even controleren door ons

Telefoonnummers

Bij ASMierlo kun je ervoor kiezen je eigen telefoonnummer(s) mee te nemen (porteren), of een nieuw nummer uit te kiezen. Zo kun je kiezen voor een regionaal nummer (010, 020, 050, etc.) of een landelijk nummer (085, 088-blok). Ook kun je kiezen voor internationale nummers, als je bedrijf ook in het buitenland actief is.

Beschrijving extra functionaliteiten

Meldingen
Met deze module kun je onbeperkt meldingen, zoals welkomstmeldingen, gepersonaliseerde voicemails en open/gesloten meldingen gebruiken.

Openingstijden
Met deze module kun je je eigen belplan op basis van tijd instellen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur je telefoontoestellen op kantoor overgaan en na 17.30 en in het weekend de oproep direct naar de voicemail gaat, of naar een mobiele telefoon. Wij adviseren deze module te gebruiken in combinatie met de module meldingen. Op deze manier kun je bij de diverse openingstijden andere berichten afspelen.

Keuzemenu
Met deze module kun je een keuzemenu instellen. Aan de keuzes kunnen zowel interne als externe eindbestemmingen worden gekoppeld. De module meldingen is hierbij inbegrepen.

Wachtrij
Deze module kun je inzetten wanneer je verwacht dat je medewerkers regelmatig allemaal in gesprek zijn. Deze functie zorgt ervoor dat bellers een melding te horen krijgen dat alle medewerkers in gesprek zijn, hoeveel wachtenden er nog voor de beller aangaan en verbindt direct door wanneer de eerste medewerker beschikbaar is.

Telefonisch vergaderen
Met deze functionaliteit kun je telefonisch vergaderen met meerdere mensen tegelijk. Vergaderpartners bellen in op een speciaal daarvoor aangemaakt telefoonnummer, toetsen een pincode in en krijgen daarmee toegang tot de vergaderzaal.

Meeluisteren
Met deze module kun je meeluisteren met telefoongesprekken van alle collega’s binnen hetzelfde bedrijf. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het opleiden van nieuwe medewerkers.

Netnummer/ Postcoderoutering
Een module geschikt voor bedrijven met meerdere filialen. Aan de hand van de postcode of het netnummer waarmee de klant belt, wordt de routering van het nummer bepaald.
Belt iemand uit Harderwijk, dan wordt de klant direct doorgeschakeld naar het filiaal in Harderwijk of het dichtst-bijzijnde filiaal.

HTTP-Routering
Deze module kun je gebruiken voor uiteenlopende mogelijkheden, maar wordt voornamelijk ingezet voor CRM-integratie of een koppeling met Google Analytics.

Faxdiensten

ASMierlo biedt de mogelijkheid aan om te faxen via e-mail. Bedrijven die alleen uitgaand willen faxen nemen E-mail naar Fax. Wil je alleen faxen ontvangen, dan is de dienst Fax naar E-mail een geschikte oplossing. Wil je zowel faxen ontvangen als versturen via e-mail, dan biedt Fax Compleet al deze functionaliteiten. Bij Fax Compleet is het faxnummer inbegrepen.

Hardware VoIP toestellen
ASMierlo heeft bewust gekozen voor toestellen van Yealink en Cisco. Deze keuze is gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Deze toestellen werken optimaal met onze diensten.

Ook voor de Bria oplossing kunnen wij U te woord staan voor prijs van toestelen kun U ons ten alletijden bellen

Blog. Wat wij graag met u delen.

Waarom kiest u voor ASMierlo?

  • Gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding
  • Volledig aanbod in diensten en producten
  • Uitstekende service; 365 dagen per jaar
Lees meer
Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!

Neemt u gerust een kijkje en mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

basic-authentication-voor-exchange-online-(ge)stopt

APR 5, 2022 | ALGEMEEN, OFFICE365

Lees meer