Wat kan ASMierlo voor u doen?


ASMierlo biedt u de onderstaande diensten, deze zijn voor zowel MKB als particulier! U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen bij ons of contact met ons opnemen met uw vragen en/of wensen.
 

Bij producten die naar uw wens zijn samengesteld, kunt u service op maat verwachten. In alle gevallen is het streven van ons om al uw problemen op te lossen cq. er een geschikte oplossing voor te vinden die bij uw bedrijf passen. Dit geldt ook voor particulieren!

 

Leveren van soft- en hardware
Van complete pc’s tot losse componenten, maar ook randapparatuur. We leveren hardware zoals monitors, toetsenborden, printers, modems e.d. van de meest gangbare merken (voor overzicht van merken, zie pagina Dealers). Ook leveren wij software van o.a. Microsoft (o.a. Office-pakketten en Internet Explorer) en NOD32 (anti-virus programma).
Ook het samenstellen van computers en/of servers naar uw wens, is mogelijk. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u een gedegen advies kunnen geven.
Naast het leveren van soft- en hardware, kunnen wij dit alles ook voor u installeren en gereed maken voor gebruik. Ook verzorgen wij het onderhoud hiervan.
Onder Dealers vindt u een overzicht van merken van soft- en hardware die wij u kunnen aanbieden. Mocht u toch onverhoopt een voorkeur voor een bepaald merk hebben die hier er niet tussen staat, geef dit dan even aan!

Realisatie (thuis-)werkplekken en netwerken
Voor MKB kunnen wij netwerken aanleggen en daarbij horende faciliteiten (o.a. gezamenlijk printen, gezamenlijk op internet, back-upoplossingen, netwerkaansluitingen) verzorgen. We leveren ook complete systemen voor werkplekken en kunnen (mail-)servers bouwen of samenstellen naar uw wensen.
Ook het realiseren van thuiswerkplekken (VPN / WAN / LAN Desktop) kan door ons geschieden, zodat werknemers ook van huis uit het werk voor hun bedrijf kunnen verrichten.

ADSL, breedband internet
Bij ons kunt u terecht voor het aanvragen van internetabonnement (zowel zakelijk als particulier). Wij verzorgen ook de installatie en de aansluiting van ADSL en breedband. Ook bij ons kunt u informeren naar de verschillende abonnementen. U bepaalt wat u per maand wilt betalen voor internet en wat u wilt met internet, en wij bieden u een overzicht van abonnementen waaruit u een keuze kunt maken.

Wij verzorgen voor u het complete traject; vanaf het aanvragen van het abonnement tot en met het aansluiten hiervan!

Websites
Wilt u een website? Dat kan ook! We kunnen voor u de domeinregistratie doen. Ook het maken en het beheren van de websites kan bij een van onze partners. Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Diensten voor MKB
Ook bij ons kunt u terecht voor bepaalde diensten (bv. een zakelijke mailbox voor MKB), waarvoor u abonnementen tegen aantrekkelijke tarieven kunt afsluiten. Meer informatie kunt u vinden bij Diensten.

Hulp op afstand
Bij eventuele vragen of problemen, kunnen wij u ook hulp op afstand aanbieden. Met behulp van ISL Light kan een specialist van Automatiserings Service Mierlo het beeldscherm van de klant bekijken en zo de ondersteuning dat nodig is te bieden. Meer informatie over hulp op afstand, kunt u bekijken op de pagina Support.

Onderhoudsabonnementen
Bij ons kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten, zodat wij regelmatig preventief en correctief onderhoud kunnen uitvoeren op uw PC, laptop of netwerk. Bij een storing kunnen wij u de helpende hand bieden, zo snel mogelijk op locatie of vanuit ons kantoorpand in Mierlo. Ook zorgen wij ervoor dat u altijd de laatste upgrades van bijvoorbeeld software in huis hebt, zodat u zonder zorgen gebruik kan maken van ICT.

Blog. Wat wij graag met u delen.

Waarom kiest u voor ASMierlo?

  • Gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding
  • Volledig aanbod in diensten en producten
  • Uitstekende service; 365 dagen per jaar
Lees meer
Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!

Neemt u gerust een kijkje en mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

basic-authentication-voor-exchange-online-(ge)stopt

APR 5, 2022 | ALGEMEEN, OFFICE365

Lees meer