Cloud Telefonie

 

Wat is VoIP?

VoIP is een afkorting voor ‘Voice over Internet Protocol’. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze ‘nieuwe’ manier van telefoneren heeft een aantal grote voordelen zoals flexibiliteit en kostenbesparing.

Wat heb je nodig?

Als je wilt bellen via VoIP is een goede internetverbinding een vereiste. Let hierbij vooral op de instellingen van de router zodat deze het telefonieverkeer goed doorlaat en dat er voldoende uploadsnelheid is. Voor het voeren van een telefoongesprek is ongeveer 100 Kb/s download- en uploadsnelheid nodig. Als je twijfelt over je netwerksituatie, laat het even controleren door ons

Telefoonnummers

Bij ASMierlo kun je ervoor kiezen je eigen telefoonnummer(s) mee te nemen (porteren), of een nieuw nummer uit te kiezen. Zo kun je kiezen voor een regionaal nummer (010, 020, 050, etc.) of een landelijk nummer (085, 088-blok). Ook kun je kiezen voor internationale nummers, als je bedrijf ook in het buitenland actief is.

 

Eenmalig

Maandelijks

Telefoonnummer

€ 10,00

€ 4,00

Nummerblok (10)

€ 25,00

€ 10,00

Nummerblok (100)

€ 50,00

€ 35,00

Flexibel Schakelen

Elke klant van ASMierlo kan Flexibel Schakelen. Dit houdt in dat je op elk moment van de dag in je eigen online beheeromgeving kunt aangeven wat er met een telefoontje moet gebeuren op het moment dat er gebeld wordt naar jouw vaste telefoonnummer. Zo kan een oproep worden doorgeschakeld naar één of meerdere vaste of mobiele telefoons.

 

Eenmalig

Maandelijks

Flexibel Schakelen

€ 15,00

€ 5,00

VoIP accounts

VoIP accounts zorgen voor de registratie van IP-telefoons. Elk toestel heeft een eigen VoIP account nodig. Een VoIP account heeft twee lijnen, zodat het mogelijk is om tijdens een telefoongesprek een tweede inkomende oproep aan te nemen en in de wacht te zetten.

 

 

 

Eenmalig per account

Maandelijks per account

VoIP account (1 tot 5)

€ 15,00

€ 5,00

VoIP account (5 tot 20)

€ 10,00

€ 3,50

VoIP account (20 tot 50)

€ 7,50

€ 2,50

VoIP account (50 en meer)

€ 5,00

€ 2,00

 

Aanvullende mogelijkheden

Met een telefoonnummer en een VoIP account/ Flexibel Schakelen account heb je een goede telefonieoplossing. Het is mogelijk om deze uit te breiden met verschillende pakketten of losse modules, waardoor je een nog professionelere telefonieoplossing krijgt. asmierlo biedt drie pakketten aan om je telefonieoplossing uit te breiden.

 

Basis

Uitgebreid

Compleet

Prijs eenmalig

€ 30,00

€ 80,00

€ 150,00

Prijs per maand

€ 7,50

€ 20,00

€ 37,50

Meldingen

x

Openingstijden

Keuzemenu

Wachtrij

Telefonisch vergaderen

Meeluisteren

Netnr en Postcoderoutering

HTTP-Routering

 

 

Beschrijving extra functionaliteiten

         Meldingen

Met deze module kun je onbeperkt meldingen, zoals welkomstmeldingen, gepersonaliseerde voicemails en open/gesloten meldingen gebruiken.

          Openingstijden

Met deze module kun je je eigen belplan op basis van tijd instellen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur je telefoontoestellen op kantoor overgaan en na 17.30 en in het weekend de oproep direct naar de voicemail gaat, of naar een mobiele telefoon. Wij adviseren deze module te gebruiken in combinatie met de module meldingen. Op deze manier kun je bij de diverse openingstijden andere berichten afspelen.

         Keuzemenu

Met deze module kun je een keuzemenu instellen. Aan de keuzes kunnen zowel interne als externe eindbestemmingen worden gekoppeld. De module meldingen is hierbij inbegrepen.

         Wachtrij

Deze module kun je inzetten wanneer je verwacht dat je medewerkers regelmatig allemaal in gesprek zijn. Deze functie zorgt ervoor dat bellers een melding te horen krijgen dat alle medewerkers in gesprek zijn, hoeveel wachtenden er nog voor de beller aangaan en verbindt direct door wanneer de eerste medewerker beschikbaar is.

           Telefonisch vergaderen

Met deze functionaliteit kun je telefonisch vergaderen met meerdere mensen tegelijk. Vergaderpartners bellen in op een speciaal daarvoor aangemaakt telefoonnummer, toetsen een pincode in en krijgen daarmee toegang tot de vergaderzaal.

         Meeluisteren

Met deze module kun je meeluisteren met telefoongesprekken van alle collega’s binnen hetzelfde bedrijf. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het opleiden van nieuwe medewerkers.

             Netnummer/ Postcoderoutering

Een module geschikt voor bedrijven met meerdere filialen. Aan de hand van de postcode of het netnummer waarmee de klant belt, wordt de routering van het nummer bepaald.

Belt iemand uit Harderwijk, dan wordt de klant direct doorgeschakeld naar het filiaal in

Harderwijk of het dichtst-bijzijnde filiaal.

           HTTP-Routering

Deze module kun je gebruiken voor uiteenlopende mogelijkheden, maar wordt voornamelijk ingezet voor CRM-integratie of een koppeling met Google Analytics.

Prijzen losse modules

De modules van de pakketten zijn ook per stuk aan te schaffen voor onderstaande prijzen. Houd er rekening mee dat het in de meeste gevallen voordeliger is om een pakket te nemen.

Module

Eenmalig

Maandelijks

Meldingen

€ 20,00

€ 5,00

Openingstijden

€ 20,00

€ 5,00

Keuzemenu

€ 60,00

€ 15,00

Wachtrij

€ 60,00

€ 15,00

Telefonisch vergaderen

€ 20,00

€ 5,00

Meeluisteren

€ 20,00

€ 5,00

HTTP-Routering

€ 100,00

€ 25,00

Netnummer- en Postcoderoutering

€ 100,00

€ 25,00

 

Faxdiensten

 

ASMierlo biedt de mogelijkheid aan om te faxen via e-mail. Bedrijven die alleen uitgaand willen faxen nemen E-mail naar Fax. Wil je alleen faxen ontvangen, dan is de dienst Fax naar E-mail een geschikte oplossing. Wil je zowel faxen ontvangen als versturen via e-mail, dan biedt Fax Compleet al deze functionaliteiten. Bij Fax Compleet is het faxnummer inbegrepen.

Module

Eenmalig

Maandelijks

Fax naar e-mail

€ 15,00

€ 5,00

E-mail naar fax

€ 15,00

€ 5,00

Fax Compleet

€ 30,00

€ 10,00

 

Hardware VoIP toestellen

ASMierlo heeft bewust gekozen voor toestellen van Cisco en Gigaset. Deze keuze is gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Deze toestellen werken optimaal met onze diensten.

Ook voor de Bria oplossing kunnen wij U te woord staan

voor prijs van toestelen kun U ons ten alletijden bellen